فرمولاسیون کلودیفایر
فرمولاسیون کلودیفایر یکی از انواع افزودنیهای مجاز خوراکی است که در صنایع نوشیدنی بسیار کاربرد دارد.
کلودیفایر یک عامل امولسیونکننده است که معمولاً در نوشیدنیها استفاده میشود. برای تولید کلودیفایر، از ترکیبات مانند پایدارکننده،
ممانعت کننده، امولسیفایر، ترکیبات وزن دهنده، پایدار کننده، تنظیم کننده pH و ترکیبات روغنی استفاده میشود.
محصولات نوشیدنی همچون آبمیوه و نوشیدنیهای شیرهای از کلودیفایر برای ابر سازی استفاده میکنند.
این امولسیونها به نوشیدنیها حالت ضخیمتر و با کیفیتتری میدهد. آبمیوهها و نوشیدنیهای دارای کلودیفایر حالت کدر و ابر مانند دارند.
در برخلاف آبمیوههای دارای کلودینگ نظیر آب سیب و آب آناناس کاملاً شفاف هستند.
توجه: فرمولاسیون کلودیفایر بستگی به نوع نوشیدنی و مقدار مورد استفاده دارد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانید در سایت فرمول 3 از مقاله های دیگر نیز بازدید بفرمایید.
کلودیفایر چیست؟
فرمولاسیون کلودیفایر یکی از انواع افزودنیهای مجاز خوراکی در صنایع نوشیدنی است که برای بهبود عواملی مانند پایداری، طعم، مزه، و قوام استفاده میشود. این فرمول شامل موادی مانند پایدارکننده، ممانعت کننده، امولسیفایر، ترکیبات وزن دهنده، تنظیم کننده pH، و ترکیبات روغنی است. با توجه به نوع نیاز محصولی که قصد تولید آن را دارید، میتوانید ترکیبات دیگری را به فرمولاسیون کلودیفایر اضافه کنید. برای ساخت کلودیفایر معمولاً با تجزیه قطرات روغن به قطعات کوچک در فاز آب آغاز میشود. !کلودیفایر به طور کلی، استفاده از افزودنیهای غیر ضروری مانند کلودیفایر در محصولات خوراکی توسط مصرف کنندگان ممکن است مشکلات بهداشتی و ناراحتیهای شدید را ایجاد کند. بنابراین مصرف این فرمولاسیونها باید با احتیاط و در میزان حداقلی باشد.
کلودیفایر چه کاربرد هایی دارد؟
کلودیفایر یکی از انواع افزودنیهای خوراکی است که برای بهبود عواملی مانند پایداری، طعم، مزه، و قوام در نوشیدنیها مانند آب میوه استفاده میشود. این عامل به نوشیدنیها کمک میکند تا بیشتر ابری شوند و ظاهر جذابتر و طبیعیتر داشته باشند. این عامل را برای افزایش شفافیت نوشیدنیها استفاده میکنند و در نتیجه نوشیدنیها با طعم میوهای به رنگ سبزهای و شفاف تولید میشوند. برای تقلید از اثر بصری آبمیوههای طبیعی، نوشابههای دارای محتوای کم آب میتوانند عامل کلودیفایر را افزایش دهند. این ماده جهت بهبود کیفیت و شکل ظاهری محصولات تولید شده از کنسانتره میوه مورد استفاده قرار میگیرد. مصرفکنندگان انتظار دارند که نوشیدنیهای طعم دهنده میوهای با عملکرد رنگ مشابه با آب میوه طبیعی داشته باشند، لذا برای تبدیل نوشیدنیها به رنگ طبیعت، عامل کلودیفایر به آنها اضافه میشود.
کدورت در آب میوههای طبیعی اغلب فشرده است، درحالیکه کدورت در آب میوههای مصنوعی اغلب از طریق پروتئین، روغن یا ذرات پکتین از قطعات سلول گیاهی به دست میآید. آخرین نکته این است که کلودیفایر به صورت مایع در گالنهای ۲۰ کیلوگرم عرضه میشود.
کلودیفایر طبیعی
اگر تا به حال توجه کرده باشید برخی از نوشیدنیها همچون آب پرتقال و هلو حالت ابری و کدورت دارند؛ اما برخی دیگر از جمله آب آناناس و سیب بسیار شفاف و به راحتی نور را از خود عبور میدهند. در حقیقت، این کدورت نشان دهنده کیفیت و تداعی کننده محصولی طبیعی برای مصرف کننده است.
کلودیفایر مصنوعی
کلودیفایر یک عامل امولسیونکننده است که معمولاً در نوشیدنیها استفاده میشود.
این عامل کدر کننده یک افزودنی غذایی است که معمولاً در نوشیدنیها و سایر محصولات مایع استفاده میشود.
میزان کدر بودن (ابری بودن) را افزایش میدهد و در نتیجه ظاهر نوشیدنی را بهبود میبخشد. به عنوان یک تقویتکننده، یک کادمیم میتواند غلظت نوشیدنی را افزایش دهد. بسیاری از عوامل کدر کننده امروزه در بازار مبتنی بر روغن مرکبات ارزانقیمت هستند که مستعد اکسیداسیون و طعم کم است. کلودیفایرها از بخشهایی از روغنها تهیه میشوند که تا حد ممکن از لحاظ طعمدهندگی به مواد غذایی خنثی باشند. از روغن مرکبات یا اسید سیتریک بیشتر استفاده میشود.
اما مقاومت آن در برابر اکسیداسیون کمتر است. عوامل کدر کننده طبیعی معمولاً از لیمو، ملون و پرتقال تهیه میشوند.
کلودیفایر پودری
این ماده یک پودر است که با حل شدن در مایعات، آنها را کدر میکند. از این ماده به عنوان یک عامل کمکی برای بهتر شدن کیفیت و شکل ظاهری محصولات تولید شده از کنسانتره میوه استفاده میشود. در اکثر نوشیدنیها، برای بهبود رنگ و تبدیل آنها به رنگ طبیعیتر، استفاده میشود.
ماده مذکور را به عنوان یک عامل کمکی یا ماده کمکی میتوان در تولید انواع نوشیدنیها از جمله کنسانتره میوه، نوشابهها و آبمیوه مورد استفاده قرار داد. با استفاده از این ماده، نوشیدنیها کدرتر و به شکل طبیعیتری نمایش داده میشوند.
ایمیل:
Shimis.alizadeh@gmail.com
آدرس:
مشهد، فکوری17، نبش لاله2، شرکت ویلاتوس
شماره های تماس:
دکتر مقدم 0917120527
مهندس نظری 09155604003
پشتیبان آنلاین 09151154934
مقالات: