راهنمای ساخت کارخانه پودر سوخاری/روش تولید پودر سوخاری

لیست انواع فرمولاسیون

فرمولاسیون محصولات شیمیایی

فرمولاسیون محصولات شوینده

فرمولاسیون محصولات آرایشی و بهداشتی

فرمولاسیون انواع چسب

فرمولاسیون محصولات خودرویی

فرمولاسیون انواع تینر ، رنگ و حلال

فرمولاسیون محصولات صنایع غذایی

راه اندازی خط تولید

راهنمای ساخت کارخانه پودر سوخاری/روش تولید پودر سوخاری

طرز تهیه پودر سوخاری /Production of breadcrumbs

فرمول ساخت پودر سوخاری کارخانه ای

 

معرفی جزئیات خط تولید خرده نان

 

خط تولید خرده نان ما بر معایب روش های سنتی تولید غلبه کرده است. ما جدیدترین فناوری را پذیرفته ایم و با تحقیقات دقیق و کاوش های کامل توسط تکنسین هایمان طراحی و توسعه یافته ایم که تلاش مشترک هر یک از اعضای تیم است. دستگاه ما نیازهای مختلف مشتریان را برآورده می کند، نه تنها خط تولید مقرون به صرفه است، بلکه ارزش اقتصادی بالاتری نیز به ارمغان می آورد.

پس از سال ها تحقیق و اکتشاف، فناوری اکستروژن به طور گسترده در بسیاری از زمینه ها مورد استفاده قرار گرفته است. ما همچنین می توانیم خط تولید پودر سوخاری ویژه را با توجه به نیازهای خاص مشتریان و فرمول رایگان، نصب محلی، طراحی کارگاه، خدمات بازرسی ماشین ارائه دهیم. ما تمام تلاش خود را خواهیم کرد تا نیازهای شما را برآورده کنیم.

ماشین آلات مواد غذایی ما به 80 کشور و منطقه مانند آفریقای جنوبی، هند، مالزی، اندونزی و برزیل صادر شده است. برخی از مشتریان به نمایندگی های ما در مناطق خود تبدیل شده اند و ما امیدواریم در آینده روابط تجاری پایدار و بلندمدتی با مشتریان بیشتری از سراسر جهان برقرار کنیم.

لطفا با ما تماس بگیرید با هر نیاز خاصی که ممکن است داشته باشید. ما در مورد خط تولید خرده نان به شما پاسخ دقیقی خواهیم داد و مشتاقانه منتظر بازدید شما هستیم.

فرآیند تولید آرد سوخاری:

مواد آماده سازی ← مخلوط کردن مواد ← اکسترود کردن و پف کردن ← قطعه قطعه کردن ← سبوس کوبیدن ← انتقال ← خشک کردن ← انتقال ← غربالگری → بسته بندی

(1). غربالگری آرد: ناخالصی ها باید از آرد آماده شده از طریق صفحه ارتعاشی الک شوند و برای تسهیل فرآیند بعدی پخش شوند.

(2). مخلوط کردن: آرد، روغن، شکر، مخمر، مواد افزودنی و رنگدانه ها را با هم مخلوط کرده و یک بار تخمیر کنید.

(3). پرس: خمیر را داخل دستگاه فرم دهنده قرار دهید، هدف این است که با برداشتن حباب های داخل خمیر، تراکم خمیر را تا حد ممکن یکسان کنید. مهمتر از آن، ساختار خمیر را نیز تغییر می دهد که به پایداری و کیفیت تخمیر کمک می کند.

(4). تخمیر بار دوم: خمیر را در ماشین الکترود قرار دهید و ماشین را در محفظه تخمیر قرار دهید.

(5). پیری: ماشین الکترود را برای پیری به داخل کابینه پیری الکترود فشار دهید. فیبر در خمیر مرتب می شود زیرا هنگام عبور جریان از خمیر جهت جریان یکسان است. بنابراین پودر سوخاری تولید شده سوزنی و سیخ دار است که کاملاً نیازهای خرده نان را برآورده می کند.

(6). اولین بار خنک شدن: اکنون زمان خنک شدن است و پس از خنک شدن باید خرده های خرد شده خرد شود. با تغییر صفحه های مختلف برای بدست آوردن تعداد متفاوتی از خرده نان.

(7). بسته بندی: پس از سرد شدن دوم خرده نان را تست کنید، سپس می توان آن را بسته بندی کرد. و اکنون تولید خرده نان به پایان رسیده است، سپس محصولات نهایی را در سردخانه قرار دهید.

توضیحات بیشتر:

خط تولید آرد سوخاری شاندونگ رویال نوع جدیدی از تجهیزات کارآمد است که در درجه بالایی از اتوماسیون قرار دارد. این بدان معنی است که تجهیزات می تواند تا حد زیادی در نیروی انسانی شما صرفه جویی کند و کار با آن بسیار آسان است. شاندونگ رویال را انتخاب کنید، هزینه کمتری می پردازید و بازده بالایی دریافت می کنید.

کیفیت خرده نان تولید شده توسط خط تولید نیز به مرور زمان مورد اذعان مشتریان گرامی می باشد. محصولات پایانی طعم خوبی دارند و طعم منحصر به فردی دارند. از همه مهمتر فوق العاده سالم و مطابق با استانداردهای ایمنی مواد غذایی است زیرا برای سلامت انسان مضر نیست. خرده نان یک میان وعده محبوب برای تمام سنین است و نیاز اکثر مصرف کنندگان را برآورده می کند.

دستگاه رویال به آسیا، آمریکا، آفریقا، اروپا و سایر کشورها صادر شده است و شهرت بالایی از داخل و خارج از کشور دریافت کرده است. تا به حال، ما نه تنها مشتریان دائمی زیادی داریم، بلکه برخی از نمایندگان همکاری طولانی مدت نیز داریم.

از بدو تاسیس شرکت، ما در حال ساخت ماشین آلات بر اساس استانداردهای مجاز بوده ایم. تاکنون چندین گواهینامه از جمله CE و ISO9001 اخذ کرده ایم. ما سال ها عرضه کننده طلای علی بابا بودیم و شهرت بالایی به دست آوردیم.

اگر قصد خرید دستگاه تولید آرد سوخاری را دارید، اول از همه تجهیزات مناسب را با توجه به نیازتان در اختیار شما قرار می دهیم و قیمت مناسبی در اختیار شما قرار می دهیم. انتخاب دستگاه ما به شما کمک می کند سود بیشتری به دست آورید و سریعتر توسعه پیدا کنید و در رسیدن به اهداف خود جلوتر بروید.

از دوستان از سراسر جهان برای بازدید از کارخانه ما استقبال می شود. ما می توانیم با توجه به نیاز شما مزه دستگاه را به صورت رایگان انجام دهیم. علاوه بر این، کارمندان ما می توانند در بدو ورود شما، یک باربری رایگان در ایستگاه راه آهن یا فرودگاه ارائه دهند. هدف ما ارائه بهترین خدمات به همه مشتریانمان است.

Breadcrumb Line: راهنمای کامل خرید

مصرف کنندگان اخیراً با پودر سوخاری آشنا شده اند که بازار امیدوار کننده ای دارد. اگر نمی دانید که آیا علاقه مند به سرمایه گذاری در این صنعت هستید یا احساس نیاز به خرید تجهیزات تولید خرده نان دارید، این راهنما برای کمک به شما طراحی شده است. اطلاعات دقیقی در مورد خط نان خرده نان دارد، وقتی آن را به طور کامل بخوانید پاسخ خود را پیدا خواهید کرد.

1. خرده نان و نقش های آن

آرد سوخاری نوعی مواد بسته بندی سرخ شده است که به عنوان سبوس ترد نیز شناخته می شود و به نظر می رسد محصولات دانه فلس ماهی است. به دلیل طعم ترد، ظاهر زیبا و نوآورانه اش، به طور گسترده برای هزینه های غذای سرخ شده استفاده می شود. استیک مرغ سرخ شده ترد، پای مرغ سرخ شده، شیر سرخ شده، شکلات سرخ شده، فیله مرغ سرخ شده، گوشت خوک سرخ شده و سایر غذاها اگر با خرده نان بپیچند خوشمزه تر می شوند.

نقش های اصلی:

(1). به عنوان پوشش غذای سرخ شده: خرده نان معمولاً به روش غذاهای غربی سرخ می شود که به آن روکش سرخ شده غربی نیز می گویند. یعنی ابتدا مواد را در آرد کم گلوتن و مایع تخم مرغ پیچیده و سپس با لایه ای از خرده نان می پوشانند. با این کار بافتی ترد و رنگ طلایی خوبی به غذا می دهد.

(2). وقتی غذا سرخ می شود به عنوان یک بافر عمل کنید: اگر روی آن تمرکز نکنید، غذای سرخ کردنی همیشه بیش از حد سرخ می شود. اما اضافه کردن خرده نان می تواند وضعیت را تغییر دهد.

(3). طعم بی نظیری از غذا ایجاد کنید: هنگام پخت نان و کیک، یک لایه سبوس روی غذا بپاشید و سپس مقداری روغن زیتون بپاشید یا یک تکه کوچک خامه بگذارید تا به ایجاد طعم بی نظیر غذا کمک کند.

2. معرفی خط تولید آرد سوخاری  

دستگاه تولید آرد سوخاری مجموعه ای از خط تولید اتوماتیک است که از مخلوط کردن مواد خام، انتقال، پخت اکستروژن، تشکیل تا خشک کردن شروع می شود. این دستگاه می تواند طیف گسترده ای از مواد را پردازش کند، از جمله آرد، آرد برنج، آرد ذرت، نشاسته ذرت، آرد سویا و غیره. ستاره مانند یا اشکال دیگر.

خط تولید در مقایسه با تجهیزات سنتی بر معایب بسیاری غلبه کرده است، از جمله مشکلات موجود از جمله مواد چسبنده روی غلتک تحت فشار، سرعت پایین ورق و شکل دهی، طعم نامناسب و سایر مشکلات فنی در نتیجه طراحی منطقی تر، اکنون برطرف شده است. . و فرآیند تولید علمی کمک زیادی به حفظ مواد مغذی دست نخورده غلات می کند. کل خط مونتاژ به درستی و با درجه بالایی از اتوماسیون تنظیم شده است که نه تنها آرد سوخاری مغذی و خوش طعم تولید می کند، بلکه کارایی تولید را بهبود می بخشد، هزینه ها را کاهش می دهد و رقابت را بهبود می بخشد.

3. تفاوت خط تولید آرد سوخاری با حالت تولید سنتی

از نظر فناوری تولید، خط تولید آرد سوخاری دارای مزایای بیشتری نسبت به حالت تولید سنتی است. پودر سوخاری تولید شده توسط تجهیزات آرد سوخاری مزیت بیشتری از عملکرد فناوری سرخ کردن دارد. آرد ماده اولیه اولیه دستگاه پودر سوخاری است. پس از اکسترود کردن، پف کردن، پیری و تشکیل بافت نشاسته در پودر مواد به صورت خمیری در می‌آید، بنابراین اثر همگن‌تری دارد و به راحتی هضم و جذب می‌شود.

در مقایسه با خرده نان تخمیر شده سنتی، نمونه تولید شده توسط دستگاه رویال مغذی‌تر، خوشمزه‌تر و آسان‌تر جذب می‌شود. و برای سطح فرآورده های گوشتی می توان از خرده نان پف کرده استفاده کرد که بعد از سرخ کردن عمیق می توان آن را میل کرد. همچنین می تواند سبوس و خرده های سوزنی مانند را برای پاشیدن روی سطح غذای پف کرده ایجاد کند که می تواند طعم را بهبود بخشد، این به طور گسترده در بسیاری از مناطق استفاده می شود.

4. مزایای خط تولید آرد سوخاری

(1). در این فرآیند، خط تولید پودر سوخاری پفکی بدون صدا، بدون گرد و غبار و بدون آلودگی عمده است.

(2). ضخامت، تغییر سرعت و دامنه ارتعاش مواد خام در دستگاه می تواند بدون گام تنظیم شود.

(3). موتور ویبره؛ عملکرد صاف؛ تعمیر و نگهداری مفید؛ نویز پایین؛ عمر طولانی

(4) قطعات ماشین آلات پیشرفته، عملکرد بالای تجهیزات و اثر صرفه جویی در انرژی می تواند کارایی کار را تا حد زیادی بهبود بخشد.

5. (5) تجهیزات پودر سوخاری پف کننده سطح ساخت و ساز کمتری مصرف می کند و با نیاز به حداقل کارگرانی که مقدار قابل توجهی از نیروی انسانی را صرفه جویی می کنند، برای اپراتور مناسب است.

5. تقلید از خط تولید آرد نان

خط تولید مزایای زیادی دارد، اما هیچ تجهیزاتی کاملاً بی عیب و نقص نیست، همچنین دارای معایبی است . به عنوان مثال، در هنگام کار نیاز به توجه وجود دارد، اگر در طول فرآیند تولید تمرکز نکنید، ممکن است برخی از خطرات ایمنی وجود داشته باشد که ممکن است تهدیدی برای ایمنی زندگی انسان باشد.

علاوه بر این، به دلیل پیشرفته تر بودن تجهیزات، سرمایه گذاری نیز افزایش می یابد. اگرچه قیمت تمام شده بالاتر از روش سنتی تولید است، اما کیفیت محصول بسیار بالا است و مزایای بیشتری را به همراه دارد. علیرغم عیوب آن، مزایای آن به اندازه کافی خوب است که تمام عیوب را جبران کند. با پیشرفت علم و فناوری، تجهیزات بیشتر ارتقاء خواهند یافت.

6. خط تولید آرد نان چگونه کار می کند

در خط تولید آرد سوخاری از آرد غلات، آرد برنج، آرد ذرت، نشاسته ذرت، آرد سویا و سایر مواد به عنوان مواد تشکیل دهنده استفاده می شود. آنها آسیاب شده و مخلوط می شوند، در دستگاه اکسترودر اکسترود می شوند و خشک می شوند، پس از اتمام پودر سوخاری، خنک می شوند و در نهایت بسته بندی می شوند. تمام این فرآیند از آماده سازی مواد، پف کردن، زدن سبوس، خشک کردن تا محصول نهایی همه به طور خودکار توسط خط مونتاژ به پایان می رسد.

7. قطعات خط تولید آرد نان

دستگاه مخلوط کن ← دستگاه تغذیه پیچ ← دستگاه پف ← دستگاه برش ← دستگاه بالابر ← آسیاب مرطوب ← صفحه نمایش درجه ← دستگاه بسته بندی

(1) همزن پودر: مقدار معینی آب به مواد اضافه کنید و آن را یکنواخت هم بزنید.

(2) دستگاه تغذیه: از موتور به عنوان قدرت انتقال مارپیچ استفاده کنید، سپس مواد مخلوط را به قیف تغذیه اکسترودر منتقل کنید تا اطمینان حاصل شود که فرآیند تغذیه مفید و سریع است.

(3) دستگاه پف کردن: یک کابینه کنترل ویژه وجود دارد و تحت فشار بالا می تواند محصولات نوار مانند تولید کند.

(4) دستگاه برش: محصول نوار بلند را به نوار کوتاه برش دهید.

(5) دستگاه بالابر: محصول به فر منتقل می شود. ارتفاع آسانسور توسط فر تعیین می شود.

(6) اجاق های لایه مفتی: اکثراً اجاق های برقی هستند و دما 0-200 درجه توسط کابینه کنترل خود تنظیم می شود. داخل فر از جنس استیل ضد زنگ با کیسه توری دوتایی است. زمان پخت را می توان با توجه به سرعت تنظیم کرد. و اگر رطوبت آن را از بین ببرید، می تواند ماندگاری آن را افزایش دهد.

(7) دستگاه بالابر: انتقال محصولات پخته شده به آسیاب مرطوب.

(8) آسیاب مرطوب: محصولات نوار بلند را پودر کنید تا سبوس شوند.

(9) دستگاه غربالگری درجه: محصولات مختلف را غربال کنید.

(10) دستگاه بسته بندی: می توان از دستگاه بسته بندی عمودی و دستگاه بسته بندی توزین کامپیوتری ترکیبی استفاده کرد.

8، تجهیزات پشتیبانی برای خرید با خط تولید آرد نان

خط تولید پودر سوخاری از مخلوط کن، نوار نقاله پیچ، اکسترودر دو پیچ، دستگاه قالب گیری، دستگاه بالابر، آسیاب، دستگاه غربالگری، نوار نقاله هوا، دستگاه بسته بندی تشکیل شده است. و شما می توانید یک خط تولید کامل را خریداری کنید. علاوه بر این، ما همچنین می توانیم تجهیزات پشتیبانی مرتبط را با توجه به نیازهای شما در اختیار شما قرار دهیم تا اطمینان حاصل کنیم که روند تولید به آرامی پیش می رود و نیازهای شما را برآورده می کند.

9-انواع خط تولید آرد سوخاری در بازار

انواع مختلفی از تجهیزات تولید آرد سوخاری در بازار وجود دارد که با توجه به مدل می توان آنها را به ماشین های کوچک، متوسط ​​و بزرگ تقسیم کرد. در مورد درجه اتوماسیون، خطوط تولید نیمه اتوماتیک، خطوط تولید تمام اتوماتیک وجود دارد و همچنین می توان آنها را به خطوط تولید تک پیچ و دو پیچ تقسیم کرد. هر دستگاه مزایای خود را دارد و همیشه یکی برای شما وجود دارد.

10- صنایعی که از خط تولید خرده نان استفاده می کنند

خط تولید آرد سوخاری عمدتاً در صنایع غذایی استفاده می شود. نه‌تنها می‌تواند انواع شکل‌ها و اندازه‌های پودر سوخاری مانند سوزن بلند به سبک ژاپنی، دانه‌های آمریکایی، دانه‌های برف و غیره را تولید کند. اما همچنین می تواند محصولات دیگری مانند آرد برنج مغذی، رب کنجد، دانه های ذرت و غیره تولید کند. بافت مواد غذایی فرآوری شده بسیار لطیف، سالم و لذیذ است.

11، فرآیند نگهداری خط تولید خرده نان

(1) قبل از استفاده از ماشین آلات، وضعیت کار هر قسمت از تجهیزات را بررسی کنید، آیا هر گونه آسیبی وجود دارد یا خیر، و آسیب دیده را به موقع تعویض کنید تا از پیشرفت روان فرآیند تولید اطمینان حاصل کنید.

(2) پس از مدتی، چرخ دنده ها، چرخ دنده ها، جغجغه ها و سایر قسمت های آن را بررسی کنید و به موقع مقدار مشخصی روغن روان کننده اضافه کنید.

(3) تمام گوشه های ماشین آلات را پس از عملیات تمیز کنید، در صورت بروز خوردگی اگر هر یک از قطعات به درستی تمیز نشده باشند.

12، چگونه خط تولید خرده نان را عیب یابی کنیم؟

(1) قبل از استفاده از تجهیزات، باید بررسی کنید که آیا نشتی در سیستم خط لوله وجود دارد یا خیر. اگر هست باید فوراً حل شود.

(2) ابتدا دستگاه را آزمایش کنید، دستگاه را روشن کنید و بگذارید چند دقیقه کار کند تا ببینید آیا هر جزء می تواند به طور عادی کار کند یا خیر، اگر مشکلی وجود نداشته باشد، می توان آن را راه اندازی کرد.

(3) هنگام قرار دادن مواد روی تسمه نقاله، به یاد داشته باشید که بیش از حد قرار ندهید، بنابراین بر روند زیر تأثیر نخواهد گذاشت. مواد پس از استفاده نباید روی تسمه نقاله قرار گیرد تا کار بعدی صاف شود.

13، هزینه خط تولید خرده نان چقدر است؟

خطوط تولید پودر سوخاری انواع مختلفی دارد، بنابراین قطعات دستگاه مورد استفاده نیز متفاوت است، بنابراین هزینه یکسان نیست. از نظر قیمت، معمولاً حدود ده ها هزار یوان تا صدها هزار یوان است که بستگی به نوع و مقدار خرید شما دارد. ماشین آلات با عملکرد خوب به طور طبیعی گران تر هستند، اما قیمت هنوز هم بسیار مناسب است، و هر چه بیشتر بخرید، تخفیف بیشتری دریافت خواهید کرد.

14، چگونه می توان کیفیت خط تولید خرده نان را تأیید کرد؟

اگر می خواهید از کیفیت خطوط تولید پودر سوخاری مطلع شوید، می توانید بررسی کنید که آیا دارای گواهینامه های CE، SGS، ISO یا سایر موارد است.

(1) علامت CE یک علامت صلاحیت ایمنی به جای یک علامت صلاحیت کیفیت است و به عنوان گذرنامه ای برای تولید کنندگان برای باز کردن و ورود به بازار اروپا در نظر گرفته می شود.

(2) استاندارد ISO بسیار جامع است که کلیه فرآیندهای شرکت را تنظیم می کند و همه کارمندان را از مدیریت عالی تا ابتدایی ترین سطح درگیر می کند.

(3) گواهی SGS به خدماتی اطلاق می شود که SGS گواهی انطباق را بر روی اهداف مطابق با استانداردها، قوانین و الزامات مشتری انجام می دهد. برای دریافت گواهی SGS، محصول باید بازرسی، آزمایش، ارزیابی، تایید و سایر الزامات را پشت سر بگذارد.

15، اسناد اعتبارسنجی خط تولید خرده نان

محتوای تأیید تجهیزات در این مرحله:

(1) تجهیزات را در انتخاب، طراحی، ساخت، نصب، بهره برداری و عملکرد بررسی و ارزیابی کنید تا تأیید شود که آیا تجهیزات الزامات تولید و ایمنی و کارایی تضمین شده را برآورده می کند یا خیر.

(2) هر پیوند تأیید تجهیزات باید ثبت شود و در مورد طرح های تأیید، طرح ها، گزارش ها، پیشنهادات و ارزیابی ها، پرونده های تأیید باید برای مسیر بعدی بایگانی شوند.

(3) رویه های اصلی تأیید تجهیزات: پیش صلاحیت (DQ)، صلاحیت نصب (IQ)، صلاحیت عملیات (OQ)، صلاحیت عملکرد (PQ).

16. آینده خط تولید خرده نان

آرد سوخاری لایه پوششی روی سطح غذای سرخ شده است تا طعم غذای سرخ شده از بیرون ترد و داخل آن لطیف شود و از دست دادن آب مواد کم شود. با بهبود استانداردهای زندگی مردم، تقاضا برای استیک و فیله ماهی و همچنین پودر سوخاری در حال افزایش است. این در حالی است که افزایش صادرات محصولات سرخ شده به ژاپن و کره جنوبی نیز فرصتی برای توسعه بازار آرد سوخاری فراهم می کند.

خرده نان بسیار محبوب شده است که باعث توسعه صنعت ماشین آلات پودر سوخاری شده است. اما در عین حال، انتظار مردم از دستگاه نیز بیشتر می شود. با پیشرفت علم و فناوری، خط تولید آرد سوخاری روز به روز پیشرفته تر شده است که می تواند نیاز کارخانه های فرآوری مواد غذایی را برطرف کند، بنابراین توسعه بازار بسیار امیدوار کننده است. اعتقاد بر این است که در آینده پیش بینی شده، توسعه خط تولید حتی بهتر خواهد بود.

17. درباره شرکت ماشین های هوشمند وفادار شاندونگ، با مسئولیت محدود.

Shandong Loyal Intelligent Machinery Co., Ltd. یک تامین کننده حرفه ای ماشین آلات پردازش مواد غذایی با سالها تجربه تولید است. ما انواع ماشین آلات و خطوط تولید مانند اکسترودر مواد غذایی، خطوط تولید گوشت سویا، اجاق های مایکروویو صنعتی، خطوط تولید پودر سوخاری، خطوط تولید غذای حیوانات خانگی و غیره داریم. پشتیبانی فنی، خدمات بازرسی ماشین آلات، و غیره.

ماشین آلات ما به بسیاری از کشورها در آسیا، آمریکا، آفریقا، اروپا و غیره صادر شده است و در کشورهای محلی بسیار مورد استقبال قرار گرفته است. بنابراین تا به حال، نه تنها مشتریان مستقیم، بلکه برخی از نمایندگان همکاری طولانی مدت نیز وجود دارند. ما معقول ترین قیمت و خدمات با کیفیت را ارائه می دهیم. تجهیزات ما واقعا قابل اعتماد است، اگر چیزی برای درخواست دارید می توانید در هر زمان با ما تماس بگیرید، ما صمیمانه به شما کمک خواهیم کرد.

18. خدمات ما:

(1) خدمات پیش فروش:

آ. ارائه مشاوره رایگان در مورد تجهیزات ما.

ب ارائه دستگاه های استاندارد و نمودارهای جریان.

ج بر اساس نیازهای خاص مشتریان، ارائه راه حل های معقول و طراحی رایگان برای کمک به مشتریان خود در انتخاب تجهیزات.

(2) خدمات در فروش:  

آ. کمک به مشتریان برای طراحی کارخانه ها و ارائه مشاوره حرفه ای و ارائه نقشه های مهندسی طرح های کارخانه به صورت رایگان.

ب از مشتریان خود برای بازدید از کارخانه یا کارخانه مشتریان داخلی ما استقبال کنید.

ج بررسی دستگاه قبل از تحویل

(3) خدمات پس از فروش:  

آ. نصب و رفع اشکال تجهیزات برای مشتریان خارج از کشور.

ب آموزش اپراتورهای خط مقدم

ج ارائه فرمول های اساسی برای عملیات.

د ارائه راهنمای عملیات/خدمات/نگهداری: به زبان انگلیسی.

ه. اعزام 1-2 مهندس به کارخانه مشتری جهت نصب و آموزش.

تجهیزات پودر سوخاری ما می توانند انواع مختلفی از پودر سوخاری مانند خرده های پولکی، خرده های ذرات، خرده های سوزنی مانند به سبک ژاپنی، خرده های برف شکل و غیره و سایر محصولات را تولید کنند، به این معنی که تجهیزات ما تقریباً همه انواع تقاضای بازار را برآورده می کند. طراحی خط تولید ما در واقع با ثبات قوی معقول است. و فناوری اتوماسیون ما به سطح پیشرفته ای رسیده است. کارکرد با ماشین آلات بسیار آسان است و در زمان و هزینه شما صرفه جویی می کند و مزایای اقتصادی بالایی برای شما به ارمغان می آورد.

اگر نیازی دارید، دریغ نکنید با ما تماس بگیرید، مطمئن هستید که به ما ایمان دارید، ما را انتخاب کنید، پس از استفاده از تجهیزات ما، تضمین می کنم که از انتخاب خود پشیمان نخواهید شد. من مشتاقانه منتظر ایجاد رابطه دوستانه با شما هستم. اکنون با ما تماس بگیرید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لیست انواع فرمولاسیون

قیمت فرمولاسیون محصولات شیمیایی

قیمت فرمولاسیون محصولات شوینده

قیمت فرمولاسیون محصولات آرایشی و بهداشتی

قیمت فرمولاسیون انواع چسب

قیمت فرمولاسیون محصولات خودرویی

قیمت فرمولاسیون انواع رنگ ، تینر و حلال

قیمت فرمولاسیون محصولات صنایع غذایی

قیمت راه اندازی خط تولید